Seksi Sandra: Vesna Rivas je veštica. Uzeću joj sve pare na sudu! (Intervju)

Izvor: Poznati.info, 23.Apr.2013, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Sandra: Vesna Rivas je veštica. Uzeću joj sve pare na sudu! (Intervju)

Sandra Valterović je peti farmer koji je napustio rijaliti. On je imala najmanje glasova publike, ali to je nije pogodilo jer je imala želju da izađe napolje. Ona kaže da je na farmi poslednjih dana pravi pakao:

- Plakala sam cele nedelje, počela sam da pucam i svaka sitnica je me je pogađala. Iz dana u dan sam bila u sve većoj depresiji. Svaka čast svakome ko preživi onaj haos i onu ludnicu.

Stekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << smo utisak da si na farmi imala nekoliko simpatija?

- Aki je super dečko, ali ja ne volim pevače. Miki je mnogo stariji od mene i gledao me je kao sestru. Puno puta me je tešio i našao mi se kada treba. Era se šalio sa mnom, njega obožavam.

Vesna Rivas te je napala i uputila ti je žestoke uvrede. Kakvo je tvoje mišljenje o njoj nakon svega?

- Vesna je za mene veštica i definitivno osoba koja ima neku dijagnozu. Mislim da ćemo se videti na sudu, planiram da joj uzmem sve pare koje će zaraditi na farmi. Pitala bih je kako bi se osećala da ima ćerku i da joj neko kaže takve stvari.

Da li je ona zaista tako iritantna?

- Žena je ironična i provocira svakog momenta. Malo je falilo da je isprebijam.

Zorica Marković je poludela poslednjih dana. Šta se sa njom dešava?

- Zoricu znam privatno, ali ono što gledate poslednjih dana nije ta žena iz spoljnog sveta. Prilikom pozdravljanja pretećim tonom mi je došapnula na uvo ”Nadam se da znaš koga si stavila za gazdu”. Postala je opterećena jako.

Da li je Era Ojdanić pedofil?

- Era voli mlade devojke. Ako se to može nazvati pedofilom, onda jeste.

Ša igra duple igre. Šta misliš o njemu?

- Ša sam jako dobro procenila. On je jako emotivan, ima srce. Sa druge strane, čini mi se da ima komplekse i da je mnogo sujetan.

Ko najviše pije na farmi?

- Jovana najviše pije od žena. Ali ne mogu reći da je samo ona ta koja voli čašicu. Svi piju i to je normalno na farmi.

Kakvo mišlenje imaš o Staniji i njenoj relaciji sa Filipom?

- Staniju nisam doživljavala kao konkurenciju. Ona je ušla da pobedi. Što se tiče Filipa, kod njega ima emocija. Stanija u spoljnom svetu ima dečka, pa mi ta priča nije bila jasna do kraja. Nećete videti seks od njih dvoje, jer Stanija jako dobro zna šta radi.

Da li ti je falio seks?

- Naravno da mi je falio seks. Kojoj mladoj devojci ne bi falio? Lagala bih kada bih rekla da nije. Imam sreće da me čeka dečko, pa ću sada sve da nadoknadim.

Farmeri pričaju da je glumica Goca neuredna i da se ne kupa. Da li smrdi?

- Svi kažu da se Goca nije kupala. Nisam osetila da smrdi, ali nikada je nisam videla da uzima toplu vodu da se kupa. Nekoliko puta je pozajmljivala dezodorans od mene.

Da li će biti seksa na farmi?

- Kad malo bolje razmislim, moguće da će vam Jovana to prirediti, jer je vrlo opuštena kada popije.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seksi Sandra: Vesni Rivas ću uzeti sve pare na sudu!

Izvor: Svet plus, 23.Apr.2013

Seksi Sandra srećna je što je posle 33 dana napustila Farmu. Ona je već nedeljama želela da ode s imanja u Lisoviću jer je, kako kaže, tamo nastao pravi pakao.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.