Seks glavni adut na Farmi

Izvor: Kurir, 24.Sep.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks glavni adut na Farmi

Jelena i Čupo su se navodno valjali u štali, a do seksa bi moglo doći i između Kaće i Brisa, a i emocije između Edina i Jelene Jovanović mogle bi da se pretvore u nešto više

Da je seks najjači adut za opstanak u Farmi videli smo i na slučaju Jelene Golubović, koja je, nakon što se sa Čupom valjala u štali, glasovima publike zadržana na imanju.

Iako je od farmera dobila najveći broj štapića kojim su je poslali u Arenu i, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je izgubila u kvizu znanja, Jelena je, nakon seksa, očigledno pobrala simpatije gledalaca.

Pored njih, na imanju u Lisoviću seks bi se mogao sa se desi i između Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića, koji su odavno od maženja ispod jorgana prešli na strasne poljupce.

Iako se činilo da će se desiti ljubav između Ivana Marinkovića i Sare, manekenka se, ipak odlučila za Akija Markovića koji ih je posetio na žurki u petak, a sa tajnim zadatkom  ušao na imanje.

Emocije između Edina i Jelene Jovanović takođe bi se mogle pretvoriti u nešto više.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.