Sednica Vlade sutra u Bačkom Gradištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Vlade sutra u Bačkom Gradištu

U Bačkom Gradištu sutra će, nakon one održane u Nišu, biti održana Svečana sednica Vlade Srbije sa premijerom Aleksandrom Vučićem na čelu. Ministri će, ovoga puta, umesto u velelepnim salama sednicu imati na ovdašnjoj farmi.

Na stočarskoj farmi Mužlai u Bačkom Gradištu, koja beogradskom Imleku dnevno isporuči oko tri hiljade litara mleka, sve je u znaku priprema za doček gostiju iz Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Uglavnom je sve spremljeno. Ali i obavljamo svakodnevne poslove jer stoku moramo namiriti i ujutru i uveče. Naravno da mi je čast što smo izabrani da ugostimo celu vladu", ne bez ponosa rekla je vlasnica farme Katalin Mužlai.

Na farmi smo zatekli i predsednika opštine Bečej Vuka Radojevića.

"Za opštinu Bečej je ovo izuzetna čast i privilegija da može da bude domaćin sednici Republičke vlade na čelu sa premijerom Vučićem koji će izložiti rezultate rada u prvih sto dana rada. Očekujem da to bude prepoznato u široj javnosti da je Bečej neko ko je na kursu promena i ko iskreno i snažno želi da ide u reforme", rekao je predsednik opštine Vuk Radojević.

Žitelji Bačkog Gradišta, utisak je, ne dele oduševljenje predsednika opštine niti su posebno raspoloženi da pričaju o dolasku kompletne vlade u njihovo selo.

"Meni iskreno ne znači mnogo, jedino ako će to selu doneti investicije", rekao je Dejan Popadić .

Ipak, imali bi šta da pitaju premijera Vučića.

"Samo bih ga pitao kada će krenuti sa promenama koje je obećao", kategoričan je bio Ramadan Amedov.

Na ulazu u farmu montiraju se i higijenske barijere. U toku dana pripadnici Vojske Srbije postaviće i binu sa koje će se premijer Vučić obratiti prisutnima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sednica Vlade u Bačkom Gradištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2014, 00:25

U Bačkom Gradištu danas će, nakon one održane u Nišu, biti održana Svečana sednica Vlade Srbije sa premijerom Aleksandrom Vučićem na čelu. Ministri će, ovoga puta, umesto u velelepnim salama sednicu imati na ovdašnjoj farmi...Na stočarskoj farmi Mužlai u Bačkom Gradištu, koja beogradskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.