Saša Popović: Osuđujem ponašanje Nemanje i Milene!

Izvor: S media, 18.Maj.2010, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Popović: Osuđujem ponašanje Nemanje i Milene!

Nemanja i Milena su odahnuli kad je Vlada Stanojević napustio „Farmu".

Oni su zaključili da su zbog situacije u kojoj Milena nije htela da prizna da se poljubila sa Vladom mnogo psovali, ali da su sada mnogo jači. S druge strane, popularni voditelj je u emisiji „Narod pita" najavio tužbu protiv „Grandovog" para zbog kleveta! On je potvrdio da se poljubio sa Milenom i da nije mogao da veruje kada se ona u brata zaklela da to nije tačno. Razočaranje nije skrivao ni direktor „Granda" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Saša Popović.

- Ljudi moji, kako sam je mogao da znam kakvi su oni. Nemanja je uvek na nastupe dolazio na vreme, obraćao mi se sa vi! Nisam mogao ni da pretpostavim da će se tako ponašati. Osuđujem njihovo ponašanje i kada budu izašli sa „Farme", videćemo šta ćemo sa njima da radimo - besno je govorio Saša, i dodao:

- Savetovao sam im da budu pristojni, da svaki dan kada ustanu kažu „dobro jutro", pitaju šta treba da se radi... A oni su zaboravili na to, ko su i ko ih je stvorio. Zaboravili su čak i da pevaju.

Što se tiče učešća Grand balerine Dragane u Farmi, Popović kaže:

- Milena i Nemanja su pre početka „Farme“ znali da će Dragana ući, iako se oni ne ponašaju tako. Takođe, kada smo se dogovorili da oni budu jedni od učesnika, naglasio sam im da paze šta rade i da nas ne obrukaju, što oni nisu ispoštovali. Izvor: Pressonline.rs

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Saša Popović: Savetovao sam Mileni i Nemanji da budu pristojni!

Izvor: Svet, 18.Maj.2010

Nemanja i Milena su odahnuli kad je Vlada Stanojević napustio "Farmu". Oni su zaključili da su zbog situacije u kojoj Milena nije htela da prizna da se poljubila sa Vladom mnogo psovali, ali da su sada mnogo jači. S druge strane, popularni voditelj je u emisiji "Narod pita" najavio tužbu protiv "Grandovog"...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.