Šaputanje na “Farmi”: Vlada se ne kaje zbog “odgurivanja” u predelu lica, on se ponosi time?

Izvor: Svet, 22.Sep.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaputanje na “Farmi”: Vlada se ne kaje zbog “odgurivanja” u predelu lica, on se ponosi time?

Voditelj Vlada Stanojević izgleda ne shvata zašto ga je javnost osudila nakon što je nedavno fizički nasrnuo na svoju tadašnju suprugu Anu Mariju Žujović. Čak naprotiv, on je izgleda ponosan zbog svega.
“Posle cele afere niko mi nije ništa zamerio zbog toga. Svi koji su mi prilazili nisu mi ništa loše rekli”, hvalio se noćas Stanojević u razgovoru sa svojim društvom u rijalitiju “Farma >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “, što mu nije prvi put da na imanju ovako predstavlja celu aferu.
Umesto da kaže da se kaje zbog svega i što je digao ruku na ženu, on se čak zbog toga i hvali i time je dokazao da se uopšte nije promenio.
Nedavno mu je Stanija Dobrojević u razgovoru rekla da je on čak i pripremao ekipu za linč Ane Marije, u slučaju da se ona pojavi u rijalitiju.
“Da je Ana Marija na farmi, Tamara i Jelena bi sada nju napadale u tvoje ime. Ti si to njoj pripremao, kako bi ti ispao fin, a ona izvređana”, rekla mu je Stanija.
Voditelju je Rade Vasić iz “Velikog brata” odlično pokazao ko je džentlmen, a ko nije.
“Ja nikada nisam digao ruku na Radu. Ni životinje se ne biju, a kamoli žene”, rekao je Rade pre nekoliko dana u vili popularnog rijalitija.
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šaputanje na “Farmi”: Vlada se ne kaje zbog “odgurivanja” u predelu lica, on se ponosi time?

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015

Voditelj Vlada Stanojević izgleda ne shvata zašto ga je javnost osudila nakon što je nedavno fizički nasrnuo na svoju tadašnju suprugu Anu Mariju Žujović. Čak naprotiv, on je izgleda ponosan zbog svega...“Posle cele afere niko mi nije ništa zamerio zbog toga. Svi koji su mi prilazili nisu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.