Sapunica: Pomirili se Edin i Jelena!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sapunica: Pomirili se Edin i Jelena!

Sapunica se nastavlja! U glavnim ulogama Edin Škorić i Jelena Jovanović. Na Farmi su se zavoleli, onda su se posvađali, pa su se ponovo pomirili. Po lzlasku iz rijalitija, bila je kratkotrajna idila, koju je prekinula pevačica objavivši na Fejsbuk profilu da su raskinuli. Ipak, u najnovijoj epizodi, došlo je do novog pomirenja "zaljubljenih golupčića".

Ljubav pobedila: Edin Škorić i Jelena Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<  

"Trenutak slabosti. Eksplozivnost me je uvek skupo koštala. Volim ga", saopštila je Jelena vest o pomirenju sa Edinom, što su njeni prijatelji i fanovi dočekali sa oduševljenjem na društvenoj mreži.

 

Samo nekoliko dana ranije, Jelena je na Fejsbuku objavila:

 

"Nažalost, Edin i ja više nismo zajedno. Uvek ću ga poštovati. Teško mi je jako jer sam videla svoj život s njim, međutim, okolnosti su drugačije", napisala je pevačica.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sapunica: Pomirili se Edin i Jelena!

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Sapunica se nastavlja! U glavnim ulogama Edin Škorić i Jelena Jovanović. Na Farmi su se zavoleli, onda su se posvađali, pa su se ponovo pomirili. Po lzlasku iz rijalitija, bila je kratkotrajna idila, koju je prekinula pevačica objavivši na Fejsbuk profilu da su raskinuli. Ipak, u najnovijoj epizodi,...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.