Sandra Obradović snima album?!

Izvor: Poznati.info, 20.Okt.2010, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Obradović snima album?!


Sandra Obradović, menekenka i bivša učesnica rijaliti programa Farma i voditeljka emisije 'Ništa za sakriti' je pre nekoliko meseci odlučila da je se otisne u muzičke vode i snimi svoj album prvenac.
Iako do sada nije objavila nijednu pesmu mladoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << manekenki i voditeljki izgleda neće biti previše teško da se oproba i u muzici, a već užurbano priprema i pesme koje će se naći na njenom novom albumu.
Podsetićemo, Sandra je do skora bila u vezi sa Slobodanom Vasićem Zvezdom Granda, tako da ne bi čudilo da joj upravo on pomogne oko novog albuma, a možda i dueta jer u jednom od intervjua Sandra je izjavila da je uprkos raznim pisanjima medija, ona sa Slobom ostala u sjajnim odnosima.
Izvor,Foto:Kurir
Slične, interesantne teme: Sandra Obradović Biografija Sandra Obradović šutnula Slobu Sandra Afrika Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.