Sajko: Nemanja nije imao razloga za ljubomoru

Izvor: Blic, 19.Apr.2010, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajko: Nemanja nije imao razloga za ljubomoru

Iako je važio za jednog od favorita na „Farmi“ pevač Nikola Sarić Sajko ispao je iz igre za 100.000 evra. Nikola će ostati upamćen kao vredan farmer, koji nije ulazio u konflikte, ali je često bio meta ogovaranja posebno što je ni kriv ni dužan postao „jabuka razdora“ između Nemanje i Milene. Nominovan od strane Mace, Sajko je veoma zadovoljan što je izašao jer je baš to upravo i želeo. Sajko smatra da maske učesnika polako padaju

- Drago mi je što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam ispao, mislim da sam na farmi bio sasvim dovoljno! - počinje priču za „Blic" Sajko koji je zahvalan Maci što je ove nedelje bio nominovan.

- Nisam ljut na Macu sad sam čak i zahvalan, zato što sam ispao. Maca je jedan u milion, ekstremno je duhovit, zanimljiv i inteligentan čovek i baš mi je drago što ga poznajem! - kaže mladi pevač na koga je tokom boravka na farmi najviše bio ljubomoran Nemanja koji je, smatrao da se on muva sa njegovom devojkom Milenom.

- Mislim da je Nemanja mnogo preterivao, bez potrebe. Ubeđen sam da ja nisam davao povoda za te insinuacije. Sa snim devjkama sam bio u sasvim normalnim, prijateljskim odnosima. Nisam primetio ni da je Milena pokazivala nešto prema meni, tako da ne znam šta da kažem. Ne želim mnogo sve to da komentarišem, jer ne doživljavam sve tako strašno - navodi Sajko koji smatra da će biti konflikta sada kada je na imanje stigla i Nemanjina bivša devojka Dragana Milošević koju je Nemanja ostavio zbog Milene.

- Biće tu opasnih varnica, ali ja ne bih to voleo. Ipak su na farmi ostali meni dragi ljudi, i najviše bih od svega voleo da sve tamo bude okej, ali pošto je to nemoguće videćemo!

Dok je bio na farmi Sajka su u početku pokušavali da povežu sa misicom Mirjanom Božović koja se, ipak, njemu nije dopala.

- Ne, ništa nije bilo između nas, nije ona ta devojka koja bi se meni svidela. Na farmi su bile lepe devojke, ali to nije uvek merilo za neku simpatiju, posebno kada su ovakvi neprirodni uslovi u pitanju. Nijedna mi se nije svidela - tvrdi on.

Inače, Sajko je tokom boravka na farmi otkrio da je, između ostalog, na imanje došao kako bi preboleo bivšu devojku Milicu Cerović koja mu je predavala ples tokom „Operacije trijumf". Milica i Sajko su bili godinu dana u vezi, ali, kako je on naveo, nikako nisu mogli da raskinu pa mu se dolazak na farmu učinio idealnim da sabere svoje misli i osećanja. Tako jednostavno nije mogao da dođe u iskušenje da se sa njom pomiri.

- Nemam šta više da kažem o tome. To je tada izašlo iz mene i to je sve tako. Nema šta tu više da se dodaje - iskren je nekadašnji student „Operacije trijumf".

Ljubavi na farmi su, inače, bile glavna tema, pa se tako svima činilo da se između Maje i Firčija, ali i Mirjane i Vladimira dešava nešto više od priajteljstva.

- Mislim da se između Firčija i Maje ne odvija ništa ozbiljno.

Njih dvoje su iz iste branše, a pritom su približnih godina, i to ih je zbližilo. Kada su u pitanju Vlada i Mirjana mislim da su oni mnogo usporeni, i da se neće ništa desiti - kaže on.

Poslednjih dana na farmi su izbile velike svađe, a posebno između Firčija, Maje i Miloša Bojanića sa druge strane, koji su se pošteno izvređali.

- Ljudi su počeli da prikazuju svoje lice. Nemaju više snage za lažno predstavljanje - tvrdi Sajko kome je favorit Gagi Đogani.

- Navijam za Gagija. On je miran, povučen tip, sjajan je! Drago mi je što sam ga upoznao. Ima tamo dosta dragih ljudi, ali Gagi je taj koji zaslužuje pobedu! - zaključuje izbačeni farmer.

Novi farmeri

Dragana Milošević, bivša Nemanjina devojka koju je on nakon dve godine veze ostavio zbog Milene, u subotu uveče je postala farmerka. Milena i Nemanja nisu bili oduševljeni zbog toga, te se nisu udostojili ni da se pozdrave sa njom.

- Zašto je ova došla? - pitao se Nemanja, dok je Milena konstavovala da je možda i morala. Inače, u subotu su se u "Farmu” uselili i pevačica Mina Kostić, kao i reper Đus.

Uskoro album

Sada kada je izašao iz farme Sajka čekaju veliki poslovni poduhvati. Uskoro će izdati album prvenac.

- Album je gotov i izlazi uskoro. Trenutno sam u pregovorima za koju ću izdavačku kuću izdati album - kaže Sajko.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.