Ša sa Memom slavi Bajram u Sarajevu!

Izvor: Poznati.info, 25.Jul.2013, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ša sa Memom slavi Bajram u Sarajevu!

Sarajlija je svog novog drugara pozvao da zajedno proslave islamski praznik

Nenad Aleksić Ša i pobednik rijaliti šou Farma Sulejman Haljevc Memo na imanju u Lisovićima sklopili su veliko prijateljstvo. Sarajlija je svog novog drugara pozvao da zajedno proslave islamski praznik Bajram.

“Memo i Ša dogovorili su i zajedničke nastupe u avgustu. A njih dvojica će zajedno slaviti i Bajram u Sarajevu”, otkrio je izvor.

Njih dvojica su >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na Farmi sklopili veliko prijateljstvo i jedno drugom su bili velika podrška i obećali da će svoje druženje nastaviti i van imanja u Lisovićima i najavili čak i poslovnu saradnju.

Memo je čak hteo da pomogne Ša da rastavi Stanija i Filipa i kovao planove da oslobodi prostor reperu. “Srce nije kamen. Ako nešto znam, to znam. Moraš ti prvi potez da povučeš”, savetovao ga je Memo.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.