Izvor: Press, 20.Dec.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE TO LAŽNO! Tamara Đurić iskritikovala rijaliti ljubavi, pa POSLALA PORUKU BIVŠEM u emisiji uživo! (FOTO)

Njen stav o tome niko neće promeniti.
Bivša učesnica rijalitija "Farma", Tamara Đurić, prokomentarisala je u emisiji "Amidži šou", gde je sa ostalim poznatim ličnostima koje su gostovale kod Ognjena Amidžićaproslavljala slavu, rijaliti ljubavi i objasnila razliku između ljubavi pred kamerama i one posle izlaska iz šoua. Kako je na "Farmi" bila sa Acom Živanovićem, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << neko vreme i posle nje, ona sad tvrdi da ume da napravi razliku,a za svoju ljubav s mladim pevačem morala je istakne da je ipak bila prava.
- Ne mislim ja da rijaliti ljubavi inače nisu prave ljubavi. Rijaliti ljubavi su takve da sve što se desi u rijalitiju ostane u rijalitiju. Moja je trajala baš malo posle rijalitija. Ne mislim da su to lažne ljubavi, nego samo mislim da su to neke okolnosti gde ljudi nemaju baš zdrav razum, pa kad izađeš napolje onda vidiš kako se stvari odvijaju - objasnila je ona.
Voditelj ju je tada pitao da li to isto misli i o ljubavi Teodore Džehverović i Anđela Rankovića i Lune Đogani i Slobe Radanovića, a ona je tada promenila ploču.



- Ja sam ti rekla da mislim da su te rijaliti ljubavi generalno fejk - bila je kratka Đurićeva.



Nakon toga ona se setila i svog bivšeg, biznismena Dejana Palića Makarone, koji takođe danas slavi.










Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.