STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Nastao haos zbog Stanije i Vladimira, umešao se i Kristijan, a SAD OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Nastao haos zbog Stanije i Vladimira, umešao se i Kristijan, a SAD OVO!

Nastavlja se.

Nekadašnji učesnik "Farme" Kristijan Golubović, koji se trenutno nalazi u zatvoru, sinoć se uključio u program Zadruge koji je išao uživo. On je opleo po Staniji Dobrojević i njenom dečku Vladimiru Tomoviću, a to se nikako nije dopalo ljudima sa kojima je Stanija bliska.

Prvo šokirao novim stajlingom: Sad je Željko OVOM slikom razbesneo fanove

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Šta je sve Kristijan imao da poruči pogledajte OVDE.

Sada je na društvenim mrežama osvanuo odgovor Stanijinog PR tima, koji se Goluboviću sigurno neće dopasti. Citat Ive Andrića koji je postavljen na Stanijinom Instagramu zasigurno će razbesneti Kristijana, pa očekujemo nastavak ovog sukoba.

- Nakon obraćanja Kristijana Golubovića reči su suvišne i zato ćemo citirati našeg velikana: "Nikada ne možeš biti toliko glup koliko ja mogu biti gluv. Nikada ne možeš da budeš toliko alav, koliko ja mogu da dam. Nikada ne možeš da srušiš koliko ja mogu iznova da sagradim. I nikada ali baš nikada ne možeš da budeš toliko zao, koliko ja mogu da budem dobar" - piše u zvaničnom saopštenju za javnost.

Severina je u centru porno-skandala, a ovo o njoj možda niste znali i baca drugo svetlo na njenu KARIJERU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOĆU DA IDEM ODAVDE! Opet slom živaca u Zadruzi, plače, VRIŠTI, bacila BUBICU besna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 17:28

Sve joj se skupilo...Ovonedeljni vođa Rada Vasić ozbiljno se potresla kada je shvatila da joj pojedini zadrugari kradu novac i hranu. Ona je počela da viče i plače, a u jednom momentu je skinula i bubicu tražeći da napusti rijaliti...NIŠTA NIJE KAO ŠTO JE BILO: Marina Tucaković i Ceca se obratile...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.