STAR otkriva: Balerina se krije kod Zorice Marković! Spava u njenoj kući u Jajincima!

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAR otkriva: Balerina se krije kod Zorice Marković! Spava u njenoj kući u Jajincima!

Kako STAR saznaje, Jelena Milošević Balerina je sinoć prvi put posle napuštanja Farme izašla u javnost.
Ona je otišla u kafanu Zorice Marković u naselju Medaković i tamo se zadržala do šest sati ujutru. Kako otkrivamo, ona je posle provoda prespavala u kući Zorice u Jajincima jer nije imao ko da je vrati u Novi Sad.
“Tačno je da je Balerina bila u mojoj kafani i posle sam je pozvala da prespava kod mene da se ne bi mučila da putuje u Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Sad. Evo, malopre je krenula iz moje kuće. Mogu da kažem da je baš pedantna devojka, namestila je svoj krevet i sve je sredila za sobom. Ona ima kućno vaspitanje i uvek ću je rado ugostiti i u kafani, i u mojoj kući”, potvrdila je Zorica za STAR naša saznanja.
A ŠTA SE SVE DEŠAVALO U KAFANI I KAKO SE BALERINA PONAŠALA MOŽETE DA SAZNATE U ŠTAMPANOM IZDANJU TABLOIDA STAR.


#svet
The post STAR otkriva: Balerina se krije kod Zorice Marković! Spava u njenoj kući u Jajincima! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.