ŠOK! Jelena Krunić sa suzama u očima otkrila od čega boluje! VIDEO

Izvor: Svet plus, 11.Sep.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Jelena Krunić sa suzama u očima otkrila od čega boluje! VIDEO

Jelena Krunić koja je javnosti postala poznata učešćem u rijalitiju Farma i Parovi, sa suzama u očima, iznenadila je svoje obožavaoce kada je otkrila, da je već godinama bolesna.

Naime, Jelena je ispričala kako već šest godine boluje od anksioznosti i da na sve načine pokušava da se izleči, ali bezuspešno: "Moram da priznam da patim od toga, da imam tu dijagnozu već oko šest godina. Tada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bila najjača, nemam konstantno to, ali se pojavljuje" rekla je Jelena u svom vlogu i dodala da ovaj poremećaj prati depresija", rekla je Jelena i napomenula da ne želi da je iko sažaljeva:

"Ne želim nikakvo sažaljenje i tako to, ja vama samo govorim iskreno. Imam problem, anksiozna sam poslednja tri meseca konstantno i nedao vam Bog da preživljavate ovo što ja preživljavam", zaključila je uplakana Jelena.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.