SKUPILI SE PREVARANTI NA FARMI: Vlada Stanojević izbacio golu ljubavnicu iz stana kad je banula Ana

Izvor: Kurir, 05.Nov.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKUPILI SE PREVARANTI NA FARMI: Vlada Stanojević izbacio golu ljubavnicu iz stana kad je banula Ana

Učesnik „Farme“ viđao se s folkerkom Gagom M. u svom stanu na Vračaru, a žena ih umalo nije uhvatila na gomili.

Vladimir Stanojević je kao opravdanje svog nasilničkog ponašanja prema verenici Ana Mariji Žujović često navodio njeno neverstvo, naglašavajući da je on u toj vezi bio svetac, ali je, kako Stars saznaje, voditelj Pinka varao fitnes prvakinju, i to s novom učesnicom rijalitija „Parovi“, pevačicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Gagom M.

Stanojević se tajno viđao s folkerkom skoro sve vreme fiktivnog braka s Ana Marijom, a upoznali su se u jednom beogradskom klubu i odmah razmenili brojeve telefona. Dragani nije smetala njegova veza, štaviše njoj je to i odgovaralo jer nije želela da ima dečka. Kako tvrdi naš sagovornik, ljubavnici su najviše vremena provodili u Stanojevićevom stanu, kad god Ana Marija nije bila u Beogradu, budući da su i nakon venčanja u Las Vegasu nastavili da žive odvojeno. Međutim, jednom prilikom ih zamalo nije uhvatila na gomili jer se ranije vratila s puta.

Boli je uvo

ANA MARIJA: BAŠ ME BRIGA ZA DOTIČNOG!

Prvakinja fitnesa Ana Marija Žujović nije se mnogo iznenadila kad smo joj rekli da ju je Stanojević varao i da je malo falilo da ga uhvati na delu s ljubavnicom. Međutim, čvrsto je odlučila da se ne vraća na bolnu temu i ne želi da komentariše bivšeg.

- Zaista ne znam ništa tome. Molim vas da me ne pitate ništa u vezi s dotičnim! - ogorčeno je poručila fitnes instruktorka.

Autor: Ljiljana Stanišić,Foto: Aleksandar Jovanović,Foto: Damir Dervišagić,Foto: Marina Lopičić,Foto: Printscreen
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SKUPILI SE PREVARANTI NA FARMI Vlada Stanojevic izbacio golu ljubavnicu iz stana kad je banula Ana

Izvor: medio.rs, 06.Nov.2015, 01:22

Učesnik „Farme“ viđao se s folkerkom Gagom M. u svom stanu na Vračaru, a žena ih umalo nije uhvatila na gomili..Vladimir Stanojević je kao opravdanje svog nasilničkog ponašanja prema verenici Ana Mariji Žujović često navodio njeno neverstvo, naglašavajući da je on u toj vezi bio svetac,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.