SKROZ GOLA: Bivša farmerka se skinula na jahti! (18+) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Avg.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKROZ GOLA: Bivša farmerka se skinula na jahti! (18+) (FOTO)

Foto: Instagram/missobradovic

Manekenka i nekadašnja učesnica rijalitija "Farma", Sandra Obradović, uživa na letovanju, a to je pokazala i provokativnom fotografijom na kojoj je skroz gola, i to na jahti.

Zgodna Sandra je pokazala fanovima da najviše voli da se sunča bez ijedne krpice na sebi, pa je skroz gola pozirala na jahti, samo sa sunčanim naočarima na glavi.

- Sloboda, uživanje - napisala je Sandra i raspametila muškarce.

A photo posted by Sandra Obradovic (@missobradovic) on Aug 20, 2016 at 5:28pm PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zorica Dukić promenila imidž: Ovako se više dopada fanovima (foto)

Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2016

Bivša učesnica rijalitija Parovi Zorica Dukić poznata je po tome što voli da nosi jaku šminku, a svojim pratiocima na Instagramu pokazala je kako izgleda ujutru u svom domu kad je opuštena...“Moja mala oaza mira za dobro jutro”, napisala je Zorica uz fotografiju...Bez teške šminke i sređene...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.