SKANDAL: Miloš udario Zoricu?!

Izvor: Press, 15.Jun.2010, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Miloš udario Zoricu?!

Dvanaest dana pred finale „Farme" takmičari su počeli da gube kontrolu nad svojim ponašanjem - Miloš Bojanić juče je navodno udario Zoricu Brunclik!
Naime, Zorica se, posle izbora novih sluga, javno požalila da ju je kolega Miloš udario u lice!
- Miloše, tresnuo si me! Tražila sam da mi se izviniš, a ti si mi odgovorio da nema potrebe za tim jer ja nisam žena. Izgubila sam ženstvenost kad sam morala da te nosim pet-šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << metara. Ponašaš se bahato i kao neko ko je došao ovde da bi sve maltretirao - rekla je Zorica i nastavila da se žali:
- Vređaš jednu Zoricu Brunclik, instituciju i legendu ove zemlje koju poznaje ceo svet, koja je prodala 15 miliona ploča i održala hiljade koncerata! A ti, lokalni pevaču, dok sam pevala dva puta si me prekinuo kada si mi sa grudi istrgao mikrofon. Nikad više da nisi prišao ovim grudima da ti se ne osuše ruke, jer ovde je vatra od hiljadu stepeni!
Miloš nije želeo da prizna da je fizički nasrnuo na koleginicu.
- O kakvom fizičkom kontaktu pričaš? Pomerio sam tvoju ruku sa sebe i tad si samu sebe udarila! Ko si ti? Šta ti mene hvataš oko struka i juriš me? Šta se češeš o mene?! Nije ti prošla fora da sam fizički nasrnuo na tebe! Četvrtasta si i nimalo nisi ženstvena za moj ukus. Imam o tebi mnogo toga da kažem, ali neću - branio se Bojanić.
Sa TV Pinka poručuju da će odluku o kažnjavanju Miloša doneti tek kad na snimcima utvrde šta se tačno desilo.
- Navodni fizički nasrtaj desio se pred pripremu za žurku. Kad dobijemo snimke, utvrdićemo šta se tačno desilo i danas ćemo odlučiti o eventualnoj kazni - kaže PR menadžer „Farme" Maja Govedarica.    

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.