SARU OSTAVIO DEČKO: Ne želi više da čuje za nju!

Izvor: Poznati.info, 22.Sep.2013, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SARU OSTAVIO DEČKO: Ne želi više da čuje za nju!

Nakon što je rasturena veza Katarine Grujić sa Vladicom Jovanovićem sa kojim je bila u romansi kada je ušla na Farmu 5, još jedna ljubavna priča je okončana zbog događanja na imanju u Lisoviću

Sara Trajanović od nedavno je solo, pošto ju je po svemu sudeći ostavio dečko i to upravo zbog ponašanja u rijalitiju Farma.

Nakon što je rasturena veza Katarine Grujić sa Vladicom Jovanovićem sa kojim je bila u romansi kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je ušla na Farmu 5, još jedna ljubavna priča je okončana zbog događanja na imanju u Lisoviću.

Naime, kako prenose mediji, izvesni Bane, dečko Sare Trajanović, sa kojim je bila u vezi, neće više da čuje za farmerku.

Oni su dve i po godine bili u vezi. Ona sve vreme govori da ima dečka napolju, ali toj vezi je kraj. Banetu se smučila još zbog afere sa Ivanom Marinkovićem, a pogotovo sada kada se ljubila sa Andrijom Akijem Markovićem iza wc-a“, navodi izvor blizak Sarinom, sada već, bivšem dečku.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Bane Farma

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

ISTINA O SARI TRAJANOVIĆ: Ko je zapravo "uspešna" manekenka?

Izvor: NaDlanu.com, 23.Sep.2013, 18:04

Ona je farmerka koja je definitivno podigla najviše prašine. Sastajanja sa Ivanom iza omiljenog im poljskog WC-a, pa onda poljubac sa Akijem, pa opet sa Ivanom a sve začinjeno pričom kako je napolju čeka misteriozni dečko . Pa evo o čemu se radi!..Istina je da Sara ima dečka sa kojim se zabavljala...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.