Izvor: Blic, 09.Maj.2020, 19:13

SANDRA OBRADOVIĆ TVRDI DA JU JE PRETUKAO MUŽ, Oglasila se iz Urgentnog: "Narko - diler, osuđen je na zatvor, a uzeo mi je dete i razvalio nos!"

Nekadašnja manekenka i učesnica "Farme" Sandra Obradović tvrdi da ju je partner V. B. sa kojim ima dete pretukao, te da se nalazi u Urgentnom centru sa, kako navodi, "prestrašnim povredama".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sandra Obradović: Pretukao me je, i nije prvi put, na silu mi je uzeo dete

Izvor: Večernje novosti, 09.Maj.2020

Nekadašnja mankenka i učesnica "Farme" Sandra Obradović za Telegraf.rs kaže da ju je partner V. B. sa kojim ima dete pretukao - Počeo je da vileni, da me udara, razvalio mi je nos. On je zvao policiju, ne ja. Šatro, ja sam njega napala. Prestrašne su mi povrede - tvrdi Obradovićeva...

Nastavak na Večernje novosti...

Sandra Obradović teško izašla iz kola Hitne pomoći: Jedva stoji na nogama pošto je muž pretukao

Izvor: Večernje novosti, 09.Maj.2020

Nekadašnja manekenka i učesnica "Farme" Sandra Obradović nalazi se u Urgentnom centru, nakon što ju je, kako je nešto ranije fizički napao i povredio partner V. B Nekadašnja manekenka i učesnica "Farme" Sandra Obradović nalazi se u Urgentnom centru, nakon što ju je, kako...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.