Rule i Goca nominovani za izbacivanje sa Farme

Izvor: Blic, 31.Mar.2013, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rule i Goca nominovani za izbacivanje sa "Farme"

Glumica Gordana Bjelica i muzičar Zoran Janković Rule nominovani su za izbacivanje iz rialitija "Farma". Rule je dobio najmanje glasova publike, dok je Gordana dobila najviše štapića od svojih ukućana. Sutra će jedan od njih napustiti imanje u Lisoviću.

Gordana Bjelica

Kako to obično biva, nominacije nisu protekle glatko. Naime, ukućani su morali da odaberu duelistu između glumice i pevača Danijela Alibabića. Svako je dao razlog svoje odluke, ali to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prošlo bez međusobnih čarki.

Na kraju, Goca se osvrnula i na "lažne" nominacije, a potom se preselila u prostoriju za izolaciju.

- Ja mislim da sam pobedila sve one koji su mi dali štapić prvi put. Tada se videlo ko može da pobedi, što je najteže - rekla je glumica.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rule i Goca nominovani za izbacivanje sa "Farme"

Izvor: Dzungla.org, 31.Mar.2013

Glumica Gordana Bjelica i muzičar Zoran Janković Rule nominovani su za izbacivanje iz rialitija „Farma“. Rule je dobio najmanje glasova publike, dok je Gordana dobila najviše štapića od svojih ukućana. Sutra će jedan od njih napustiti imanje u Lisoviću.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.