Riz Viterspun se udaje na farmi

Izvor: S media, 24.Mar.2011, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riz Viterspun se udaje na farmi

Pripreme za venčanje glumice Riz Viterspun u punom su jeku, a 35-godišnja glumica sudbonosno "da" će 40-godišnjem Džimu Totu reći na svojoj farmi u Kaliforniji.

Radnici su juče u dvorištu farme započeli sa podizanjem velikog šatora u kojem će se održati slavlje, a američki mediji pišu kako Riz Viterspun možda i nije odabrala najsrećniji vikend za venčanje, budući da će prema prognozama padati kiša.

Riz Viterspun srećna i zadovoljna! >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << (FOTO)

Beli i pastelni tonovi, sveće i puno cveća trebalo bi da garantuju "romantični i intimni" događaj. Očekuje se kako će venčanju prisustvovati svega stotinak zvanica- najbližih prijatelja i članova porodice para. Riz bi trebalo da se uda u venčanici sa potpisom Monik Lulijer.

Kejt Mos želi "Rolingstonse" na svadbi

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.