Rijaliti se nastavlja: Stanijin dečko rešio da se obračuna sa Kristijanom?

Izvor: Svet, 12.Jan.2016, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijaliti se nastavlja: Stanijin dečko rešio da se obračuna sa Kristijanom?

Kristijan Golubović je pobegao glavom bez obzira iz Novog Sada kad je saznao da ga traži Luka M, dečko Stanije Dobrojević, kome ona u javnosti nikad nije spominjala ime već ga zove Zverka.
Starletin momak se iznervirao kad je saznao da je kriminalac s kojim se njegova devojka zbližila na Farmi u njenom stanu pa je želeo da se obračuna s njim. Uplašen da će dobiti batine, Kristijan je brže-bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << seo u automobil i zbrisao u Beograd, tvrde izvori bliski starleti, a piše Kurir.
Golubović dobro zna koliko je Zverka, iliti Luka, opasan momak jer se poznaju iz zatvora. Naime, njih dvojica su zajedno robijali i u zatvoru se zbližili, ali njihovo prijateljstvo je puklo zbog oga što je Kristijan imao seks s Stanijom na imanju.
“Zverka je Staniji pre nego što je ušla u rijaliti rekao da se tamo drži Kristijana, a i njemu je poručio da mu pazi na devojku. Nije računao da će se njih dvoje baš toliko zbližiti. Zaista bi sve bilo u redu da nisu prešli granicu. Stanijin dečko je tada poludeo i rekao da će se osvetiti Kristijanu pre ili kasnije. Ljutio se i na Staniju, ali je njoj oprostio”, kaže dobro obavešteni izvor blizak starleti.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijaliti se nastavlja: Stanijin dečko rešio da se obračuna sa Kristijanom?

Izvor: Scandal.rs, 12.Jan.2016

Kristijan Golubović je pobegao glavom bez obzira iz Novog Sada kad je saznao da ga traži Luka M, dečko Stanije Dobrojević, kome ona u javnosti nikad nije spominjala ime već ga zove Zverka...Starletin momak se iznervirao kad je saznao da je kriminalac s kojim se njegova devojka zbližila na Farmi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.