Raskrinkala ga: Stanija otkrila ko je hteo da napusti “Farmu” jer se zaljubio u nju

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskrinkala ga: Stanija otkrila ko je hteo da napusti “Farmu” jer se zaljubio u nju

Stanija Dobrojević je otrkila kako joj je Alen Muković priznao da je zaljubljen u nju, ali da kamere nisu zabeležile to.

“Sve se desilo tako iz daljine. Kako su stvari išle dalje hteo je da me odgurne od sebe. Mislim da su se emocije ugasile posle”, rekla je starleta.

Pevač je potvrdio da su se zbližili i da su prijatelji, ali da se ništa nije desilo među njima.

“Odgurnula me je tim što je pokrenula tu priču, a inače smo možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i mogli da se družimo”, rekao je Alen, što je Staniju iznerviralo.

“Mogla bih da te sahranim kada bih iznela neke stvari, ali neću iz poštovanja prema tvojoj porodici. Ja sam te sama zaštitila”, zaključila je Stanija.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.