Rani radovi: Goca Božinovska mokra i polugola! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 02.Avg.2013, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rani radovi: Goca Božinovska mokra i polugola! (Foto)

Ona je dobila najveću naklonost publike koja je pratila farmu 4, uvereni smo da će je dobiti još više nakon ovih golišavih fotografija.
Gordana Božinovska izgleda tako da bi joj mnoge mlađe koleginice i te kao mogle pozavideti na izgledu. Ona je pre nekoliko godina svoje telo pokazala na stranicama tadašnje duplerice lista Skandal, što je tada podiglo veliki prašinu. Iako su svi već zaboravili na te fotografije, mi smo ih pronašli samo za vaše oči i ponovo vam ih darujemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Na njima Goca pozira u svom bazenu, odevena u majic pokvašenu vodom, ispod koje nema brushalter i vide joj se bradavice. Uživajte u farmerkinim ranim radovima.



 
Poznati.info
Foto: Scandal
Slične, interesantne temeGOCA BOŽINOVSKA: RIBETINA I U PETOJ DECENIJI!
Farma: Goca Božinovska ima najbolju guzu na farmi? (Foto)
Goca Božinovska: Uništila sam ruke na farmi!
Farma: Goca Božinovska pronašla kantu sa mokraćom u…

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.