Privedena pobednica Farme!

Izvor: Mondo, 24.Feb.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedena pobednica Farme!

Jelena Golubović završila u policiji.

Dvostruka pobednica Farme Jelena Golubović zadržana je na aerodromu u Indiji i ne zna se kada će se vratiti u Srbiju, pošto je privedena zbog problema sa dokumentima.

Pobegla sa mesta nesreće?

"Alo" piše da je Golubovićeva sa dečkom Kipraninom bila na Tajlandu, a kada je krenula nazad za Srbiju, ukraden joj je pasoš.

"Jelena je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potpuno izgubljena na letu od Bangkoka do Mumbaja, i na izlasku iz carinske zone u Mumbaju je shvatila da joj nema pasoša. Uspaničila se, a policija ju je odmah privela u posebnu prostoriju. Nekoliko sati su je ispitivali, a pretražen je i avion da bi se utvrdilo da li je isprava ostala u njemu," rekao je izvor blizak rediteljki.

Ona je kratko tom listu potvrdila da je prošla kroz stres.

"Najgore je prošlo, biće mi urađen privremeni npasoš, ali ću morati da kupim novu avionsku kartu. Policajci jesu bili ljubazni, ali to nije umanjilo moj stres," rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.