Pretučen Đus!

Izvor: Press, 15.Avg.2010, 03:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen Đus!

Poznati reper Ivan Ivanović, čuveniji po nadimku Đus, pretučen je juče na Konjarniku i sa povredama glave zbrinut u Urgentnom centru, u kojem je zadržan do kasnih večernjih sati
Prema nezvaničnim informacijama, najkontroverzniji učesnik minulog rijaliti-šoua „Farma", najpoznatiji po sukobu sa folkerom Milošem Bojanićem i potonjem hitu „Farma-drama", zaradio je nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kopči na glavi i predostrožnosti radi zadržan je nekoliko sati na odeljenju hirurgije zbog opservacije i mogućeg pogoršanja zdravstvenog stanja. Srećom, povrede nisu okarakterisane kao teže, niti opasne po život.
Nakon što se informacija o napadu na Đusa pronela gradom, pred Urgentnim centrom okupili su se prijatelji povređenog repera, koji nisu bili nimalo voljni za razgovor sa novinarima, dok dežurna policijska patrola nije dozvoljavala fotografisanje, niti ulazak na prijemno odeljenje.
Ivanovićev mobilni telefon, kao i telefoni njegovih najbližih prijatelja tokom čitavog dana bili su nedostupni.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.