Pre Farme bio maneken, a sada radi kao izbacivač!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre "Farme" bio maneken, a sada radi kao izbacivač!

Iako se kao i mnogi, na "Farmi" pojavio da bi skrenuo pažnju na sebe, i podigao sebi cenu, Radetu Laziću su se ti planovi izjalovili, i umesto kao maneken, on sada radi kao izbacivač u Beču.

- Lazićev boravak u rijalitiju nije mu doneo ono što je očekivao, a nadao se poslovnim ponudama. Nakon povratka u civilizaciju nijedna modna agencija nije ga angažovala, pa je morao da se zadovolji ponudom i počne da radi kao izbacivač u jednom klubu u Beču. I za taj posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije plaćen onako kako bi želeo, ali je posao morao da prihvati jer ima malo dete. On ne želi da se o tome priča i piše i nada se da o njegovom angažmanu neće da se sazna u Srbiji - ispričao je njegov poznanik medijima i dodao da Lazić zarađuje 400 evra nedeljno.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.