Poznate ličnosti kao farmeri u Pinkovom rialiti programu

Izvor: S media, 15.Sep.2009, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate ličnosti kao farmeri u Pinkovom rialiti programu

Poznate ličnosti, učesnici rialiti šou programa "Farma", dva i po meseca će, počev od subote, provesti na poljoprivrednom dobru kod Barajeva, gde će se okušati u seoskom životu kakav je u Srbiji vođen pre 100 godina - bez struje, vode i toalet papira.

Poljoprivredno dobro, koje su u ponedeljak obišli predstavnici beogradskih medija, nalazi se na Parcanskoj visoravni u okolini sela Lisović, a gradi se specijalno za potrebe novog rialiti projekta Televizije Pink.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Predstavnica ove televizije Tatjana Vojtehovski nije želela da kaže ko su učesnici, ali je rekla da su ugovori potpisani sa 50 poznatih ličnosti, i da će njih 14, "a možda i više", u subotu uveče doći na farmu. Pobednik će dobiti 100.000 evra.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.