Požar na farmi kod Valjeva

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na farmi kod Valjeva

Požar koji je izbio na farmi "Fili-pili" u selu Mrčiću kod Valjeva, ugašen je ali je izgoreo deo poslovne zgrade i prostorije za sortiranje jaja, sa skupocenom opremom uvezenom iz Nemačke.

Zahvaljujući velikom zalaganju vatrogasno-spasilačke ekipe Policijske uprave u Valjevu, požar je izbio tokom noći uspešno jutros ugašen rekli su novinarima vatrogasci.

Sačuvana su sva četiri objekta u kojima se nalazi više od 240.000 koka nosilja, odakle treba da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se snabdeva fabrika za proizvodnju jaja u prahu, koja je u izgradnji i čije se otvaranje uskoro očekuje.

Uzrok požara na farmi, čiji je vlasnik Miško Kuzmanović iz Valjeva, se još utvrđuje, rečeno novinarima u vatrogasno-spasilačkoj jedinici Policijske uprave u Valjevu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.