Pogledajte reakciju Jasmine Medenice kad je videla Staniju u zagrljaju Kristijana! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte reakciju Jasmine Medenice kad je videla Staniju u zagrljaju Kristijana! VIDEO

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović od zadruge rijalitija Farma 6, dobili su nagradu da provedu noć u hotelu, a Jasmina Medenica šokirala se kada je videla ponašanje svoje najbolje drugarice.

Naime, iako je znala da je Jasmina Medenica veoma zaljubljena u Kristijana, Stanija je čitavu noć u hotelu zavodila Kristijana. Njeno ponašanje veoma je zasmetalo njenoj doskorašnjoj najboljoj prijateljici na Farmi 6, koja je šokirana njenim ponašanjem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Pogledajte reakciju glumice, dok je slušala razgovor između Kristijana i Stanije koja mu je sve vreme ležala u naručju.

Pogledajte reakciju Jasmine kad je videla da joj je Stanija lažna drugarica i da muva Kristijana...

Posted by Kristijan Golubovic Farma 6 on Tuesday, 29 September 2015

 ​Od sada portal Svet Plus možete pratiti i na Viber-u!
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.