Izvor: Luftika.rs, 07.Apr.2023, 13:57

Pogledajte gde se majstor sakrio kada mu je policija upala u kućnu farmu marihuane

Liverpulska policija je pre nekoliko nedelja uhapsila 32-godišnjeg Etmonda Liku, proizvođača kanabisa i prema svemu sudeći dilera, nakon što je u njegovom stanu pronašla pravu malu farmu marihuane.
Spomenuti je lišen slobode iako se itekako domišljato potrudio da umakne ruci pravde. Ili je ipak bio glup?
Naime, kada je po nalogu upravitelja zgrade jedan bravar došao promeniti bravu na vratima stana koji je Lika koristio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << majstor je u stanu primietio nešto što mu je nalikovalo na instalaciju postrojenja za proizvodnju marihuanu pa je, cinkaroš, odlučio da to prijavi policiji.
Snage reda su u postrojenju koje su opisale kao vrlo sofisticirano pronašle najmanje 200 nezakonitih biljaka, ali i tragove da neko tu živi.
Međutim, na prvu nikoga živog u stanu nije bilo jer se Lika primetivši policajce pokušao sakriti na krovu zgrade, na koji se popeo kroz krovni prozor.








View this post on Instagram


















A post shared by Klubikon (@klubikon)


Dok su policajci pretraživali njegov stan, on je stajao na oknu prozora, čekajući njihov odlazak i neko vreme se činilo kako mu je plan upalio.
Nažalost po njega, sve ipak nije završilo dobro, a na sudu je Lika i priznao svoju krivicu.
Izvor: Klubikon
Galeb zgrabio paket marihuane pred policajcima u civilu i duvača spasao hapšenja

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.