Piše pesmu za farmera!

Izvor: Mondo, 17.Apr.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piše pesmu za farmera!

Legendarni kantautor uradiće numeru za folk pevača iz rijalitija.

Domaća štampa prenosi da će Đorđe Balašević napisati nekoliko pesama za Milana Topalovića Topalka, pevača narodne muzike i pobednika rijalitija Farma.

Njih dvojica su se upoznali pre nekoliko nedelja, i susret "ovekovečili" i na Facebooku, nakon čega je "pao" dogovor da će Balašević Topalku napisati pesme.

"Đole je moj idol, nisam mogao da verujem kada smo se čuli. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Otišao sam kod njega kući, gde su nas on i supruga Olja sjajno ugostili. Pričali smo i o poslu, pa će mi najverovatnije uraditi nekoliko pesama. Ako se to zaista desi, ja ću biti najsrećniji čovek na svetu," rekao je Topalko za "Kurir".
Pogledaj vesti o: Farma,   Facebook

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ispunio dečački san: Đorđe Balašević piše pesme za Topalka! FOTO

Izvor: Svet plus, 17.Apr.2017

Đorđe Balašević po prvi put odlučio je da napiše prvu nardnjačku pesmu i to za Milana Topalovića Topalka, koga do sada nije imao priliku da upozna...Legendarni muzičar prvi put imao je prilike pre nedelju dana da razgovara sa Topalkom, te su se odmah sprijateljili, a Balašević je odlučio...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.