PEČENI: Stanija i Filip se grle i ljube!

Izvor: Poznati.info, 02.Apr.2013, 02:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEČENI: Stanija i Filip se grle i ljube!

Verujem ti sve dok se ne uverim u suprotno. Sve je ovo tako krenulo da me plaši, rekla je Stanija

Stanija i Filip su sve prisniji kako odmiče vreme na Farmi. Oni su 12. dana na imanju u Lisovićima ležali okrenuti jedno prema drugom i sve vreme se mazili i šaputali.

Starleta se smeškala konstantno, a Filip ju je grlio i rukama zaklanjao glavu ne bi li mu bila što bliže. Dok su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << mazili, Filip je izrazi želju da se vide i posle Farme.

“Imam osećaj da smo izgubljen slučaj, ali da je nama lepo. “

“I jedno i drugo smo svesni sebe i da smo jaki karakteri. Mislim da može da bude ok.”, rekao je maneken, a Stanija ga je pitala da joj obećava to, na šta je on samo promrmljao “Mhm.”

“I posle ovoga”, rekao je Filip, a Stanija mu je rekla da mu ne veruje. “Verujem ti sve dok se ne uverim u suprotno. Sve je ovo tako krenulo da me plaši. Samo me pusti da bude tako do kraja.”, mazila se starleta.

Filip je pitao da li posle mora da ide za Ameriku, a kada mu je Stanija odgovorila da mora, on je rekao “Ne može.”

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.