PAROŠKI: BAKI, DŽUKELO TURSKA! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Okt.2010, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAROŠKI: BAKI, DŽUKELO TURSKA! (VIDEO)

Proterali ga sa seoskog imanja!

Milan Paroški je sinoć u živom prenosu na televiziji Pink vređao Bakija na nacionalnoj osnovi, zbog čega je zadruga odlučila da ga momentalno diskvalifikuje sa Farme! Žustra svađa započela je u spavaćoj sobi kada je Zlata Petrović upitala bivšeg političara zbog čega mu je toliko krivo što je izabran za slugu. U tom trenutku njihov naizgled običan dijalog prekinuo je temperamentni denser:

Baki: Bila je tragedija, napušio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << si Renata i rekao si mu da je pička. Ja sam sve čuo. On ti je to oprostio i druži se s tobom. Šta je problem? Postao si sluga? Jesi Srbin ili nisi?

Paroški: Mrš, bre! Kome ti popuješ stalno? Puši kurac!

Baki: Mrš ti, pičko jedna! Prase jedno smrdljivo!

Paroški: Pa mogu da budem prase kad nisam musliman - izgovorio je Milan, a Baki je zatim zgrabio cepanicu i gađao ga njome! Istog trenutka potrčao je ka Paroškom, ali su ga ostali učesnici Farme zadržali.

Paroški: Hajde, dođi ‘vamo! Hajde, frajeru.

Baki: Jebaću ti mamu.

Paroški: Dođi, frajeru. Džukelo jedna turska. Šta je, Turčine? Šta je bilo, Turčine jedan?

Baki: Najveći si nacionalista. Ja sam Cigan i šta hoćeš sad?

Paroški: Šta ja da ti radim kad si Turčin! Ja sam Srbin!

Onda se članica grup Trik FX umešala u sukob i osula drvlje i kamenje na Milana, braneći svog rođaka Bakija.

Na imanje ušli Čvorak i Vendi

Kao što je Kurir prvi objavio, na imanje u Lisoviću sinoć su došli pevačica Vesna Vukelić Vendi i Čeda Čvorak! Kada su ih farmeri ugledali na vratima, odmah su se srdačno izljubili s njima i poželeli im dobrodošlicu. S obzirom na to da su oboje poznati po dugačkom jeziku i maratonskim govorima, nije teško zaključiti da će skandalozna crnka i omanji muzičar napraviti pravu pometnju na seoskom imanju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.