PAPARACO Tamara cisti sneg dok joj Aca kuva rucak

Izvor: medio.rs, 05.Jan.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO Tamara cisti sneg dok joj Aca kuva rucak

Vicešampionku „Farme“ uhvatili smo ispred zgrade na Dedinju kako u helankama i na štiklama struže led sa automobila

Vicešampionka „Farme“ Tamara Ðurić ne odustaje od provokativnih odevnih kombinacija, čak i po snegu i na temperaturi ispod nule.

Paparaco Kurira uslikao je seksi klaberku na Dedinju kako izlazi iz zgrade u kojoj živi. Ona je imala kaputić, tanke helanke i polučizme sa visokom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << štiklom, a od znatiželjnih fanova se sakrila šeširom i naočarima. Dok je njen dečko, pevač Aleksandar Živanović, zbog kog je okončala vezu sa biznismenom Dejanom Palićem Makaronom, kuvao ručak u toplom stanu, ona je preuzela obavezu čišćenja snega sa kola.

Napolju je vejalo, ali Tamara je bila spremna i sa metlom je vešto gazila po snegu u visokim potpeticama. Prilično se namučila sa struganjem leda, zbog čega se okliznula. Ali nije pala, pa je jasno da dobro funkcioniše u štiklama. Bitno da je istakla zadnjicu, a to što je duvalo sa svih strana nije joj smetalo.

M. DEJANOVIĆ

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.