Otkrivamo: Vladu ostavila devojka zbog „Farme!

Izvor: Press, 02.Apr.2010, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo: Vladu ostavila devojka zbog „Farme"!

Vladimira Stanojevića, voditelja emisije „Siti" i učesnika rijalitija "Farma", ostavila je devojka Nina Božić! Kako Press saznaje, Vlada i Nina su se rastali samo nekoliko dana pre njegovog odlaska na Pinkovo seosko imanje!
Kao glavni razlog za raskid navodi se to što je Nina bila protiv Vladinog ulaska na „Farmu", jer se plašila njegovog susreta sa bivšom devojkom Milenom Ćeranić!

- Vlada i Nina bili su u vezi nekoliko meseci i među njima nikada nije bilo razmirice....
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vladu Stanojevića ostavila devojka zbog Farme

Izvor: SrbijaNet.rs, 02.Apr.2010

Voditelj emisije „Siti“ Vladimir Stanojević menjao je devojku za učešće na „Farmi“. Naime, Vladina lepša polovina Nina Božić bila je protiv njegovog odlaska imanje u Lisovićima, jer se plašila njegovog susreta sa bivšom devojkom Milenom Ćeranić i zadatka koji bi Zadruga mogla

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.