One uzimaju ozbiljnu lovu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

One uzimaju ozbiljnu lovu! (FOTO)

Znate li koliko će Stanija, Luna i Miljana zaraditi od Zadruge 2?

Dok mi gledamo, bojkotujemo, komentarišemo, navijamo i pljujemo, one trljaju ruke!

Učesnice Zadruge 2, rijalitija koji se mesecima, tačnije od finala prve sezone najavljuje kao najbolji rijaliti na ovim prostorima, debelo će naplatiti šansu da vam pokažu i dokažu da li je sve izrečeno o drugoj sezoni zapravo istina.

U Pinkovom rijalitiju ćete, znate već, gledati novopečenu mamu Miljanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kulić, "ljubavnicu" Lunu Đogani, Aleksandru Subotić i pobednicu Farme i najpoznatiju srpsku starletu Staniju Dobrojević.

Ono što ne znate je koliko će love uzeti za vreme provedeno pred kamerama - 400.000 evra za deset meseci!

Luna Đogani će, navodno, uzimati 12.000 evra mesečno, Miljana Kulić nedeljno uzima dve i po hiljade evra, baš kao i Aleksandra Subotić, nekadašnja učesnica Parova koja se smuvala s maminim dečkom dok je ova bila na Farmi...

Foto: MONDO/Goran Sivački

"Najmanje" uzima Stanija Dobrojević, koja je navodno s produkcijom sklopila dogovor po kojem nedeljno uzima dve hiljade evra, što znači da će do kraja rijalitija od deset meseci, uzeti 80.000 evra, piše "Informer".

Pa vi vidite!
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.