Oboren rekord “Farme”: Tek 11. dan, a već tuča

Izvor: Poznati.info, 13.Sep.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oboren rekord “Farme”: Tek 11. dan, a već tuča

Farmeri nisu izdržali ni dve nedelje a da se ne pobiju. Baš kao što je i Zorica Marković prošli put napala Staniju, tako je i Miki Đuričić nasrnuo i udario Marka Vanilu, ali je za razliku od pevačice, ostao pošteđen izbacivanja. Inače, zabrana fizičkog napada bila je do sada najstrože pravilo na “Farmi”.

Tuča se desila zbog flaše „koka-kole“. Najpre je Miki napao Marka Vanilu, jer mu nije bilo pravo što je ovaj pokušao da sakrije jednu flašu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << soka. Ovaj se branio, navodeći da čuva piće za sve njih, ali to nije bilo dovoljno da se smire strasti. Miki i Marko su imali žučnu raspravu tokom koje je Marko viknuo: „Idi, i sve pojedi“, nakon čega je Miki skočio i udario ga.

Farmeri su uspeli da ih razdvoje, a Miki je uznemireno uzvikivao:

- Evo vam ga rialiti! Idem kući, a ne ovde da se za***avam. On da kaže „Ja sam gladan!“, a žena je lepo rekla da nema doručka dok se ne spremi kuća – pričao je Miki dok ga je smirivao Lepi Mića.

- Saznaću ja gde on živi. Bolje mi ga sklonite sa očiju! – vikao je Marko Vanila za njim.

- Zadruga osuđuje ovakvo ponašanje, i to svi znate, međutim neophodno je da kažemo da nas je Markov i Mikijev postupak na sastanku koji ste sami organizovali u najmanju ruku prijatno iznenadio. Zadruga uvek želi da na Farmi vladaju dobri međuljudski odnosi, često govorimo o tome da je važno da o svojim problemima govorite javno i da sve što mislite jedni o drugima kažete glasno i jasno. Malo je reći da je ono što smo malopre svi čuli od Marka i Mikija lep ljudski gest. Nakon incidenta, Marko i Miki su sami odlučili da pruže ruku jedno drugom. Marko je tražio od zadruge da i mi pokažemo da podržavamo činjenicu da je u životu važno praštati – stajalo je između ostalog u pismu produkcije koja im je sve oprostila.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.