OPTUŽENA RUSKINJA ZBOG MEŠANJA U AMERIČKE IZBORE: Radila kao knjigovođa za hakersku firmu

Izvor: Kurir, 19.Okt.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPTUŽENA RUSKINJA ZBOG MEŠANJA U AMERIČKE IZBORE: Radila kao knjigovođa za hakersku firmu

Američki Stejt department danas je podigao optužnicu protiv Ruskinje Elene Aleksejevne Kusjajnove zbog navodne povezanosti sa pokušajima Rusije da se meša u politički sitem SAD uključujući i ovogodišnje izbore za Kongres, a AP navodi da je ona imala vezu sa ruskom "farmom trolova" AP prenosi da se veruje da je ona prva osoba ove godine protiv koje je podignuta optužnica u slučaju ruskog mešanja u izbore za Kongres koji treba da budu održani sledećeg meseca.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužnica protiv Ruskinje zbog mešanja u kongresne izbore

Izvor: VOA, 19.Okt.2018

Američka vlada podigla je optužnicu protiv ruske državljanke  Elene Aleksejevne Husjajnove, koja se tereti da je imala ključnu finansijsku ulogu u planu Kremlja da povede "informacioni rat" protiv SAD, uključujući i mešanje u kongresne izbore sledećeg meseca. Prema krivičnoj optužnici, koja...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.