Novogodišnja želja Tamare Đurić: Udaću se ove godine, a za decu je još rano!

Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja želja Tamare Đurić: Udaću se ove godine, a za decu je još rano!

Učesnica šeste sezone “FarmeTamara Đurić već nekoliko meseci uživa u vezi sa dobrostojećim biznismenom koji živi van Srbije. Ona je rešila da otkrije detalje nove ljubavne romanse, ali i da sumira utiske o događajima koji su obeležili njenu 2016. godinu.

Tamara kaže da će na leto 2017. godine otpočeti život u luksuznom penthausu na Vračaru koji je dobila od sadašnjeg dečka.

Penthaus je spreman, ali ću se useliti tek na leto. Još >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << imam posla oko uređenja enterijera i neki sitniji radovi su u toku. Za početak ću u stanu živeti sama”, rekla je Tamara za pink.rs i otkriva da je za novogodišnju noć imala nastup na kome nije bio njen dečko, ali da će joj se on pridružiti u Beogradu za Božić.

Ona kaže da poklon kakav priželjkuje od dečka ne može da stane ispod njene novogodišnje jelke.

Ono što bih ja volela da dobijem na poklon za Novu godinu ne može da stane ispod jelke, a pošto ne može da stane, volela bih da to bude jedan koverat“, rekla je Đurićeva.

Za nju je 2016. godina bila veoma dobra, a kako je otkrila, u sledećoj godini bi volela da se uda.

“Ova godina je bila odlična za mene. U sledećoj godini želim da se udam i da moja karijera nastavi uzlaznom putanjom. Volela bih da se za nekoliko godina ostvarim kao majka, ali je za sada još rano jer nisam u potpunosti spremna za to”, kaže novopečena pevačica.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.