Novi rat Miloša i Rake

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2010, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rat Miloša i Rake

Maskota prvog i drugog serijala "Farme“, dobroćudna krava Bilja, uginula je nekoliko dana pred veliko finale! Kako otkriva magazin "Puls“, nesrećna životinja je crkla najverovatnije zbog nebrige farmera i činjenice da su najmanje vremena provodili u štali.

Ipak, pravi razlog Biljine smrti ostaće nepoznat jer njena vlasnica Dragica nije želela da se radi obdukcija, tako da o uzrocima može samo da se nagađa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << piše beogradski list "Alo".

"Bilja je uginula. Ne znamo tačno od čega. Neko antitelo jeste u pitanju, a šta tačno, mogla bi da pokaže samo obdukcija, koju produkcija nije želela da radimo", rečeno je u veterinarskoj ambulanti.

Firči: Topalko će dobro zbrinuti tele

Muzičar i bivši farmer Ivan Fece Firči kaže da mu je žao zbog Bilje i da se nada da će njeno tele Topalko biti dobro zbrinuto:

- Osim Rake, niko od nas nije profesionalni farmer niti se ikad brinuo o životinjama na nekom seoskom imanju. Uzevši u obzir to koliko smo bili priučeni, mislim da smo se dobro brinuli o njima. Žao mi je što je uginula, ali, zaboga, ljudi umiru, pa i životinje, dešava se. Ne treba toliko dizati prašinu u vezi s tim. Žao mi je Bilje, ali siguran sam da će Topalko (tele) biti dobro zbrinuto - rekao nam je Ivan Fece Firči.

No, ovo se ispostavilo kao povod za još jedan rat između Miloša Bojanića i Rake Radovića, dvojice ljutih protivnika na farmi i osoba koje su najviše vremena provodile u štali. Bojanić je tako kao glavnog osumnjičenog naveo bivšeg političara.

"Bože, što se diže sada tolika prašina oko jedne krave. Pa nije to za 'Pink' ništa, jedna krava manje-više", rekao je pobednik "Farme“ za "Puls" i dodao:

"Jedino znam da i ako je neko kriv za njenu smrt, to nisam ja. Svi znaju da je Raka bio zadužen za krave, a ja sam vodio koze. Raka nam je govorio da sklanjamo te kanape, ali ja se sećam i da ga je Dragica, Biljina vlasnica, opominjala nekoliko puta da skloni kanap koji je nekoliko puta ostao s njene leve strane", rekao je Miloš.

Međutim, Raka Radović kaže za naš list da je Bilja uginula zbog toga što već godinama jede kanape u štali:

"Ona je alava i pojela je sve kanape! Nisu te kanape sklanjali ni u prvoj sezoni i u sebi je sigurno imala 300 komada!", kaže Radović, a na Miloševe prozivke da je on odgovoran, besno odgovara:

"Konjina jedna, bosanska buzdovančina! Pobeg‘o je pre 40 godina sa sela, šta on zna o kravama?! Konjina jedna, đubre jedno smrdljivo... On se brinuo o kozama? On?! Pa što je onda jedna dobila upalu vimena i mleko joj je krvavilo? Sram nek ga bude!", završava ogorčeni Raka.

Bojanić nije želeo da ulazi u dalju prepirku sa svojim doskorašnjim cimerom, pa je njegove reči kratko prokomentarisao: "To je Raka, onakav kakvog su ga svi videli na farmi!"

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.