Novi gazda Farme – reper Stefan

Izvor: S media, 01.Nov.2010, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi gazda Farme – reper Stefan

Očekivano, novi gazda seoskog imanja u Lisovićima je Stefan, drugi deo rep dvojca “THC”!

Iako su Peja i Zorana želeli da budu fer prema trećem sapatniku u nominacijama, pa nisu učili ništa, ni sjajno pokazano znanje nije previše pomoglo Borku da ostane na Farmi. Gledaoci su imali poslednju reč.

Najsmešnije je to što se, sada već bivša gazdarica Vendi, nadala još jednom mandatu i to i spomenula >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u intervjuu s Ognjenom, ali reper je iskulirao i postavio svog “brata” za šefa imanja.

Stefan je ostavio na forumaše utisak «izuzetno zbunjenog i pogubljenog lika», što su očigledno primetili i sami farmeri, pa su svi redom već počeli da mu dele «dobronamerne» savete. Eva Ras je opet počela da kukumavči nad svojim (prošlim) gazdovanjem, nadajući se da će ih zadruga sutra uveče obradovati luksuznom klopom za žurku.

Vendi mu je brže-bolje prebacila sve zadatke koji nisu bili odrađeni za vreme njene vladavine, usput govoreći za mentora farme Proku da je «totalni divljak». Prsata folkerka je novopečenom gazdi savetovala i kome i kakvo zaduženje da prenese!?

U svakom slučaju Stefanu neće biti lako da šefuje imanjem «u paklenoj nedelji», jer najavljeno je da će farmeri loše proći na pijaci, budući da nisu obavili sve nedeljne zadatke, pa će im, navodno, biti uskraćeni kafa i cigarete. Kafe već nema, jutros je bila skuvana poslednja tura, iako je Eva zahtevala da se sačekaju i oni koji kasnije ustaju. Naravno da je nisu poslušali, već je mlađani deo ženskadije Farme (bez Katarine) u kuhinji tračario uz jutarnju kafu - ko je koliko kada imao glasova, koliko se Hasan hvalio da je jak po glasovima pa letnuo među prvima, koliko je malo Katarina imala glasova pri ispadanju, a koliko sada puno u baražu. Komentarisalo se i njeno nadmeno ponašanje kada je sinoć ulazila u kuću, kao, one bi se pokunjile i stidele ... kada im se pridružio novi gazda, promenile su temu.

N. G.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Novi gazda Farme – reper Stefan

Izvor: CrveniTepih.com, 01.Nov.2010

Očekivano, novi gazda seoskog imanja u Lisovićima je Stefan, drugi deo rep dvojca “THC”! Iako su Peja i Zorana želeli da budu fer prema trećem sapatniku u nominacijama, pa nisu učili ništa, ni sjajno pokazano znanje nije previše pomoglo Borku da ostane na Farmi. Gledaoci su imali poslednju...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.