Novi SVET otkriva: Katarina Grujić tužila Jelenu Golubović!

Izvor: Svet, 05.Jun.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi SVET otkriva: Katarina Grujić tužila Jelenu Golubović!

Nakon skandala koji su se izdešavali prilikom gostovanja Katarine Grujić na Farmi, došlo je do salve uvreda koje je Jelena Golubović iznela na njen račun! Pevačica tvrdi da ovog puta kontroverznoj rijaliti zvezdi neće oprostiti:
Ta žena me godinama pljuje i proziva, a sada je došlo vreme za naplatu! Uzeću joj ceo honorar“, otkriva Kaća za novi broj SVETA i dodaje da je već podnela tužbu protiv Jelene!
ŠTA JE KATARINA JOŠ IZJAVILA SAZNAJTE SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI JOŠ SAMO DVA DANA!
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KAĆA GRUJIĆ TUŽILA JELENU GOLUBOVIĆ: Ona me godinama pljuje, došlo je vreme za naplatu!

Izvor: Kurir, 05.Jun.2016

...Pevačica tvrdi da ovog puta kontroverznoj rijaliti zvezdi neće oprostiti i da ima nameru da joj sve naplati.."Ta žena me godinama pljuje i proziva, a sada je došlo vreme za naplatu! Uzeću jojceo honorar", otkrila je Kaća i dodala da je već podnela tužbu protivJelene Golubović..(Svet)..Autor:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.