Nova “emisija” na Farmi: Nemanja pravi “Mrš u šou”!

Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2016, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova “emisija” na Farmi: Nemanja pravi “Mrš u šou”!

Nominacije na imanju u Lisoviću su završene, u izolaciju su otišli Čedo i Rajko Horizont. Ostali farmeri su rešili da prekrate vreme, pa je tako Nemanja zajedno sa Stefanom Jakovljevićem rešio da napravi jednu emisiju.

Naime, oni su rešili da naprave “Mrš šou”. Koncepcija emisije se sastoji od toga da gosti u emisiji stoje, dok oni kao voditelji sede.

Za obezbeđenje su izabrali Despota. Malo su tajnoviti, pošto ostalim farmerima nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << želeli da otkriju šta će se dešavati u njoj.

Rešili su da u emisiji ispituju ostale učesnike, a šta i kako će to biti, ne žele da otkriju, dok sami gosti ne dođu u emisiju.

Svi gosti koji dođu u njihov šou moraju da budu obučeni u bade mantile.

Saška Karan je bila baš radoznala da sazna o čemu se radi, međutim nije joj pošlo za rukom.

Farmeri ovim šouom žele da fasciniraju Zadrugu i da “iskukakju” neku nagradu.

Ovo je tek početak, pošto su najavili i “Ćuti bre šou”, koji će na programu biti sutra.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nova “emisija” na Farmi: Nemanja pravi “Mrš u šou”!

Izvor: Svet, 21.Feb.2016

Nominacije na imanju u Lisoviću su završene, u izolaciju su otišli Čedo i Rajko Horizont. Ostali farmeri su rešili da prekrate vreme, pa je tako Nemanja zajedno sa Stefanom Jakovljevićem rešio da napravi jednu emisiju.. Naime, oni su rešili da naprave “Mrš šou”. Koncepcija emisije se sastoji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.