Nema kraja uvredama na Farmi! Kristijan ponovo napao Staniju: Glupa si! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Nov.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kraja uvredama na Farmi! Kristijan ponovo napao Staniju: Glupa si! VIDEO

Protekle večeri u rijalitiju Farma 6, Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević posvađali su se zbog njene nagrade, a uvredama se još uvek ne vidi kraj.

Naime, iako su mnogi mislili da sa između Stanije i Kristijana na Farmi rodila ljubav, izgleda da su se nakon proteklih svađa baš udaljili. Kristijan ne prestaje sa uvredama, te je juče dok je pevačica Anastasija pokušala da ih pomiri. ''Ja imam ženu, meni je sve ovo prolazno'', rekao je Golubović, a potom nekoliko puta rekao Dobrojevičevoj da je glupa. Podsećamo, svađa je nastala jer je Stanija odabrala Miloša i sa njim otišla u hotel.

 
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.