Nema gde da živi: Jelena Krunić prokockala sve pare i završila na ulici

Izvor: Scandal.rs, 23.Mar.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema gde da živi: Jelena Krunić prokockala sve pare i završila na ulici

Plesačica Jelena Krunić zapala je u finansijsku krizu, pa je otkazala stan u kojem je živela kao podstanar i vratila se kod roditelja u Čačak, a kad dođe u Beograd, spava kod klaberke Tamare Ðurić.

Jelena je na Farmu ušla bez ugovora o honoraru, a kako nakon završetka rijalitija nije dobila poslovne ponude, bila je prinuđena da se vrati u rodni grad, piše Stars.

“Ona je otkazala stan još pre ulaska u rijaliti pošto su vlasnici zahtevali >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da im isplati nekoliko kirija unapred, za onoliko meseci koliko će biti u Lisoviću, a ona nije imala novca. Nažalost, bez žute banke izašla je i iz Farme, poslovni angažmani po klubovima su joj propali, pa se vratila kod roditelja. Mene je tada zvala da joj pozajmim pare, bukvalno nije imala ni za kartu do Čačka, bila je očajna. Sve je to jako tužno jer je Jelena ranije prilično dobro zarađivala od igranja, mogla je sebi da kupi stan u Beogradu. Međutim, sve je prokockala na gluposti, a kakve su to gluposti ja ne bih da otkrivam, mislim da je svima jasno”, ispričala je Jelenina drugarica, koja je zamolila da joj se ne pominje.

Jedina koja je Krunićevoj pomogla jeste Tamara Ðurić, koja ima razumevanja za tešku materijalnu situaciju svoje drugarice.

“Ne znam da li Jelena ima novca ili ne, ali tačno je da je prespavala kod mene nekoliko puta. Nas dve smo drugarice, mnogo je gotivim i volim, vežu nas zajedničke uspomene i kod mene uvek može doći”, rekla je Tamara Ðurić.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.