Ne umem da ćutim!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2010, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne umem da ćutim!

Temperamentna pevačica Maja Nikolić kaže da sa svojim verenikom Janom želi da provede ostatak života, da se nikada ne nervira zbog onoga što drugi pričaju o njoj i da je boraveći na Farmi naučila da oprašta bez trunke mržnje.

Da li ste zadovoljni farmerskim iskustvom?

- Ekspresno sam za tri meseca sazrela, međuljudski odnosi na Farmi su me očeličili, a bogatija sam za jedno veliko iskustvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Kajem se zbog svih svađa jer mi nije prijalo da učestvujem u njima. Ipak, izolacija je uticala na sve nas i nije moglo drugačije. Nisam neko ko ćuti i dozvoljava da ga gaze i morala sam da se branim. Ipak, svi smo ostali prijatelji. Tamo sam, takođe, naučila i da opraštam, i to iskreno, iz srca, bez trunke mržnje.

Koji je vaš recept za uspeh?

- Nemam recept. Verujem u Gospoda, ne pravim planove i proračune za budućnost, moja maksima u životu je: „Sav život svoj Hristu Bogu predajem“, što znači da živim za sadašnji trenutak i današnji dan. Ništa ne planiram i prepuštam da me Gospod vodi kroz život.

Šta mislite da su vaše mane?

- Najviše bih volela da naučim da ćutim. Iako to nama ženama nije svojstveno, radim na tome i trudiću se da to promenim. Ono što mi drugi zameraju jeste to što ne umem da budem diplomata i što sam veoma iskrena. Mislim da je to i mana i vrlina, jer je danas skupa osobina biti iskren.

Čime vas je verenik Jan osvojio?

- Volim to što je iskren, vrlo je stabilan i nije posesivan i ljubomoran. Ostvaren je u poslu, zna šta hoće u životu i jak je muškarac.

Planirate li svadbu?

- Ne planiram ništa, sve prepuštam njemu. Nismo se ništa dogovorili, čak i ne pričamo o tome. Živimo današnji trenutak i uživamo.

Da li biste voleli da po treći put postanete majka?

- To u svakom slučaju!

Ceo intervju sa Majom Nikolić čitajte u novom Kurir Stilu, koji je u prodaji od 22. februara

 

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.