Ne može bez Farme: Tamara Đurić ponovo na imanju! (foto)

Izvor: Svet, 01.Mar.2016, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može bez Farme: Tamara Đurić ponovo na imanju! (foto)

Klaberka i bivša farmerka Tamara Đurić pokazala je da joj se seosko imanje “uvuklo pod kožu”, pa je tako ponovo završila u Lisoviću.
Ona je na Fejsbuku objavila fotografiju iz arene u kojoj se nominovani učesnici takmiče u kvizu znanja. Tamara se tokom prošle sezone nekoliko puta našla u ovoj areni, a svaki put je iz nje izlazila kao pobednik pa je tako stigla do samog finala.
“Na mestu zločina”, napisala je Đurićeva u opisu slike koju je objavila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ostaje da vidimo da li će se Tamara možda naći u ulozi gosta ili nam sprema nešto drugo.

Na mestu zlocina󾮖
Posted by Tamara Djuric on Monday, 29 February 2016


 
Pogledaj vesti o: Farma,   Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne može bez Farme: Tamara Đurić ponovo na imanju! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 01.Mar.2016

Klaberka i bivša farmerka Tamara Đurić pokazala je da joj se seosko imanje “uvuklo pod kožu”, pa je tako ponovo završila u Lisoviću...Ona je na Fejsbuku objavila fotografiju iz arene u kojoj se nominovani učesnici takmiče u kvizu znanja. Tamara se tokom prošle sezone nekoliko puta našla...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.