Nada Topčagić: Povela bih i ja psa na Farmu!

Izvor: S media, 30.Nov.2010, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Topčagić: Povela bih i ja psa na Farmu!

Na seosko imanje u Lisovićima ući će večeras i folkerka Nada Topčagić, ali samo na kratko, jer, kako kaže za „S media portal“, suviše je emotivna i ne bi mogla da dugo izdrži među onim debelokošcima na farmi.

-Taman posla da budem duže od jednog dana, ko će da čuva kuću, dva muškarca, psa? Nema šanse. Možda sam posle svih onih pudlica da povedem i svog pitbul staforda Badžu sa sobom, ali, morao bi da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa mnom stalno, pa i u kući, ne bih ga ostavila da se smrzava napolju. Banuću sa orkestrom, odmah posle „Igre istine“ koju uvek igraju kada izaberu sluge. Sigurno će se šokirati kada me budu videli. Najveće zadovoljstvo biće mi da ubedim Ekrema da sam ušla da osvojim glavnu nagradu, koju on žarko priželjkuje. Sa Vendi se ne bi prepirala, ona mi je hit kao i Boki 13, njih da nema sve bi zamrlo. Interesantno mi je sve što ona priča, pa i te stručne reči, kada glumi intelektualku. Dopada mi se i marijan koji jedini vodi računa o štali i životinjama, dok su ostali štrokavi do zla Boga. Iskreno, žao mi je što ulazim noću, jer sam želela da vidim kako imanje izgleda. Da sam tamo, ne bih minuta bila u kući, već bi stalno šetala po imanju, radila nešto, morali bi da me jure napoluju. Moja porodica je bila protiv ovoga, ali umirilo ih je to što ću biti samo na kratko. Oni koji su čuli da ću ući na farmu su mi poslali poruke podrške uz reči „Svaka čast!“ – kaže Nada Topčagić za S media portal i dodaje:

-Nije mi jasno što niko ne reaguje u momentima kada se dvoje žučno raspravlja. Svi se sklone, mirno ćute, gledaju svoja posla, a ovi samo što ne izginu. Smeta mi i to što uglavnom autsajderi stignu do finala, a velika imena u međuvremenu ispadnu. Ne verujem da bi ja to podnela – zaključila je naša sagovornica i otišla da farmerima ispeče pitu sirnicu i zeljanicu, kao poklon.

N. Grujić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.