Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Farmi je sa bivšim dečkom Nemanjom Stevanovićem i Milenom Ćeranić pravila lom, a danas izgleda ovako! (foto)

Dragana Milošević postala je poznata javnosti učešćem u drugoj sezoni rijalitija “Farma”. U rijaliti je ušla kao balerina i bivša devojka pevača Nemanje Stevanovića. Nemanja je na imanju u Lisoviću bio sa svojom tadašnjom devojkom Milenom Ćeranić, a Dragana je među njima napravila haos.

Dragana je ostala upamćena po brojnim prepirkama sa Milenom i Nemanjom, a u rijalitiju je ostala do samog kraja i zauzela je treće mesto.

Ona danas živi potpuno drugačije. Drahana se udala u septrembru 2015. godine i promenila prezime u Kalabić, a 2016. godine je rodila sina Kostu, piše pink.rs.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.