NIKO NE ZNA ŠTA SAM PROLAZILA ZBOG TOG ČOVEKA Stanija progovorila o Kristijanu i njenoj POBEDI na Farmi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 13:17

"NIKO NE ZNA ŠTA SAM PROLAZILA ZBOG TOG ČOVEKA" Stanija progovorila o Kristijanu i njenoj POBEDI na Farmi

Niko ne zna kroz šta je prolazila!

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković u novom izdanju ugostila je dobro poznate dame sa domaće javne scene, a svima njima zajedničko je što su nekadašnje učesnice rijalitija ''Zadruga''.

Sanja je o aktuelnim temama razgovarala sa: Ivanom Šašić, Ivom Grgurić, Stanijom Dobrojević, Sarom Reljić, Natalijom Ibraimov, poznatijom kao Natalija Trik FX, i Milicom Dugalić. Stanija je tom prilikom govorila o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ratu sa Kristijanom Golubovićem, koji datira od rijalitija ''Farma'' u kojem su oboje učestvovali.

- Kao pobednica sam, sve to, a niko ne zna šta sam ja kod kuće prolazila zbog tog mog odnosa sa tim čovekom, to znam samo ja - rekla je Stanija u emisiji ''Magazin In''.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.